Naši proizvodi

Mi proizvodimo duvan koji se odlikuje kvalitetom, izvrsnom bojom i bogatstvom nikotinom. Što duvane sa našeg podneblja svrstava u vrh lestvice po kvalitetu.

Maksimalno smo posvećeni i konstantno prisutni u svakom koraku do ostvarnja cilja, a naš cilj je proizvesti što kvalitetniji duvan i obezbediti obostrano zadovoljstvo za nas i naše kupce.

Podneblje koje garantuje kvalitet

Duvan koji se proizvodi u Srbiji predstavlja vrhunski kvalitet na svetskom tržištu. Ovo podneblje je poznato po idealnim uslovima za uzgajanje Virginia i Berlej duvana, što rezultira izuzetno kvalitetnim proizvodima.

Plodna zemlja, blaga klima i bogata tradicija uzgoja duvana, pruža idealno okruženje za razvoj najkvalitetnijih sorti. Ovde se uzgajaju biljke koje sadrže visok nivo nikotina, što daje poseban karakter i intenzitet našem duvanu.

Tobacco leafs of FC Virginia

01.

Labav list

FC Virdžinija List – Posebno birani listovi duvana, uzbrani po insercijama od podbira do završnog lista, osušeni, složeni u bale ili kartonske kutije i razvrstani po kvalitetnim klasama. Odlikuje ih boja,dobra struktura lista i visok nivo nikotina.

02.

Strips

FC Virdžinija Strips (obrađen) – Duvan prerađujemo po potrebi kupaca. Prerada se odvija u pogonima za preradu duvana, presuje se i pakuje kartonske kutije od po 200kg.

03.

Stablo

Rebro Duvana – Rebro lista Duvana dobijeno preradom odvajanjem lista od rebra Duvana. Presovano i pakovano u karonske kutije od po 200kg.

Naši stručnjaci pažljivo biraju sorte i pažljivo neguju biljke tokom čitavog uzgojnog procesa, čime osiguravamo da svaki list duvana ispunjava najviše standarde kvaliteta.

Ponosimo se našim proizvodima u kojima se ogleda naša stručnost i posvećenost.

Scroll to Top