O nama

Tabak Coop je privatna porodična kompanija koja se bavi proizvodnjom duvana na teritoriji Srbije kao i izvozom duvana.Odlikuje nas duga priča koja traje još od davne 2000-te godine, kada smo napravili prve početničke korake u proizvodnji duvana.

Tabak Coop – Duvanska Industrija je porodična kompanija pozicionirana u mestu Maradik, pokrajini Vojvodini u Srbiji. Na odličnoj lokaciji samo 8 km od autoputa E-75 i 3km od regionalnog puta, između Beograda i Novog Sada.U regionu Srema koji je dobro poznat po kvalitetu zemlje i uzgoju duvana već dugi niz decenija.

Ponosimo se našom prošlošću dok gledamo napred i ulažemo u nasu budućnost.

look at tobacco seed plant

Naš početak

Počeli smo još davne 2000-te godine kao porodično poljoprivredno domaćinstvo sa jednom sušarom za sušenje i uzgojem duvana na 3 ha.U narednim godinama smo napredovali širili kapacitet i razvijali posao, da bi 2022.godine otišli korak dalje i započeli novu oblast, otvorivši firmu za izvoz duvana na inostrano tržište i proizvodnju duvana na teritoriji Republike Srbije.

Sa ovim korakom zatvorili smo krug procesa proizvodnje Duvana i plasiranja na tržište.

Kooperacija

S obzirom da imamo dugogodišnje iskustvo od preko 2 decenije u ovoj oblasti i niz najboljih stručnjaka, tu smo da našim kooperantima obezbedimo najbolje uslove za proizvodnju i kompletnu podršku u vidu finansiranja, nabavke semena, mineralnih đubriva, repromaterijala, sušara za sušenje duvana, plastenika za rasad, poljoprivredne mehanizacije i mašina za obradu zemljišta, kao i kompletno praćenje proizvodnje od početka do kraja uz siguran plasman proizvoda.

Nasi stručnjaci savetuju,vode i nadgledaju kompletnu proizvodnju kod naših proizvođača.

Proizvodnja

Danas našu proizvodnju čine zasadi od oko 100 ha Virdžinija Duvana i težimo ka povećanju proizvodnje u naredim godinama.

Skladištenje

Posedujemo posebno opremljena skladišta za čuvanje duvana do momenta plasiranja na inostrano tržište.

Izvoz

Spremni smo da naš Duvan – spram zahteva kupaca plasiramo u listu ili obrađenog (strips) – inostranim partnerima na trzišta Evrope i Sveta.

Kvalitet

Duvani poreklom sa našeg regiona daleko su poznati u svetu po kvalitetu, povoljnim karakteristikama i bogatstvu nikotinom.

Trudimo se da ispunimo sve zahteve tržišta i zadovoljimo naše partnere i njihove potrebe.

Naša misija

-Stalni rast i razvoj kompanije.

-Unapređenje pozicije izvoznika Duvana.

-Modernizacija i povećanje proizvodnje duvana na teritoriji Srbije.

-Sticanje novih partnera u zemlji i inostranstvu, uz građenje dugogodišnje saradnje sa obostranim zadovljstvom.

Scroll to Top